Thursday, April 10, 2014

Aurinkoinen viikko

Täällä ollaan viimeisten kuuden päivän aikana kierrelty keskustassa liikkeissä, kevään vaatteita sovitellen sekä ihanasta ilmasta nauttien. Ollaan S:n kanssa koitettu metsästää hälle sopivaa kevättakkia, mutta yhtä selkeää lempparia ei olla löydetty. Tämä liikkeissä kiertely on ollut rentouttavaa ja ihanaa, joten ei sillä niin väliä vaikka takkia ei olekaan löytynyt. Ainakin ollaan nautittu keväisestä ilmasta ja vietetty laatuaikaa eri kahviloissa kahvia nauttien.


Nämä neljä kuvaa tiivistää aika hyvin viimeisten seitsemän päivän tapahtumia. Ensimmäinen kuvastaa kahvittelua, toinen flappy wingsin pelaamista (onneksi ennätys jo liian korkea, joten sen rikkominen ei jaksa kiinnostaa enää), kolmas S:n lentoa Suomeen, sekä viimeinen lounastamista yliopistolla. Tätä on kuulunut meidät arkeen sekä lisänä kokkailua, kuntoilua ja muutamien kavereiden näkeminen. 

Viikonloppuna puolestaan aiomme juhlistaa kämppikseni synttäreitä ja suunnata viihteelle isommalla porukalla. Odotetaan S:n kanssa jo kovin viikonloppua, jotta nähdään kavereita ja päästään yhdessä viihteelle. Sitä ennen molempien pitää kuitenkin ahkeroida koulutöiden parissa, jotta voidaan hyvillä mielin ottaa rennommin lauantai ja sunnuntai.



Toivottavasti kaikilla on ollut yhtä iloinen ja aurinkoinen viikko kuin täällä Vaasassa (:

Johu

No comments:

Post a Comment