Sunday, March 30, 2014

Week 13 - Happy news

Heipparallaa.

Täällä on viikko alkanut erittäin hyvin sillä sain soiton, että eräs kesätyöpaikka on minun jos olen edelleen kiinnostunut (no tottakai olin). Tämä kesä meneekin sen vuoksi Vaasassa, joka on ensimmäinen ja varmasti viimeinen kesäni täällä. Hassua, mutta kivaa ja jänskää samaan aikaan. Onneksi monet ystäväni jäävät Vaasaan kesäksi, joten seuraa onneksi hiljaisesta Vaasasta löytyy.

Viime viikon perjantaina sain myös kivan yllätyksen sähköpostiini, jossa ilmoitettiin 20€ lahjakortin voitosta S-ryhmän liikkeisiin, jonka sain kun olen osallistunut yliopiston markkinoinninopiskelijoiden tekemään kyselyyn (hieno juttu, mutta ei selkeää muistikuvaa kyselystä). Joskus arpaonneni on ollut tuuria täynnä, mutta en ole muistaakseni vuosiin missään sitten voittanutkaan, joten oli jo aikakin. Tämä ilmoitus piristi kyllä kivasti tässä koulukiireiden ja stressin keskellä. Ja kyllähän raha aina kelpaa... opiskelijalle varsinkin.

Tällä viikolla olen kesätyöintoilun ohella käynyt myös salilla, ollut parissa tentissä, nähnyt kavereita (mm. kokkaillut täytettyjä paprikoita nam (kuva 1)) sekä viettänyt hiljaista viikonloppua yksin kotona, koska kämppikseni on käymässä vanhemmillaan. Aluksi olin kauhuissani, että pitääkö minun oikeasti olla yksin viikonloppu kun muutenkin hajoaa pää näihin koulujuttuihin, mutta aika onkin mennyt nopeasti ja hyvinkin tehokkaasti. Kai kun ei ole mahdollisuutta höpötellä kämppiksen kanssa missään välissä saa aikaankin paljon enemmän. Onneksi kuitenkin hän tulee takaisin pian ja pääsee valittamaan ja purkamaan kouluahdistusta taas hänelle :D




Tänään minulla oli viikkoni toinen tentti (kyllä, lauantaina), joka ei ollut aiheeltaan vaikea, mutta laiskuuteni lukemiseen aloittamisessa aiheutti turhautumisen eilen ja tänään aamulla. Muistan aamulla ajatelleeni, että "kumpa olisi vielä yksi tunti aikaa lukea, jotta voisin kunnolla vielä kerrata", ja kun näin seuraavan kuvan facebookissa myöhemmin alkoi hieman naurattamaan. Sitä aina on hyvä olla jälkiviisas, mutta kuitenki itsekin tietää, että lukemaan voi aina aloittaa aiemmin eikä se ajan lisääminen auttaisi mitään. 



Koulukiireiden ja työstressin (ei onneksi enää) vuoksi päivät ovat menneet jälleen kerran n o p e a s t i ja S:n saapuminen Suomeen lähenee kovaa vauhtia. Onneksi. 


Ei enään montaa yötä kun voidaan tapella jälleen ihan face-to-face ;D Ensi viikolla on siis tiedossa kämpän kaikinpuolinen siivous, joka tarkoittaa myös vaatekaapista yhden (tai puolikkaan) hyllyn tyhjentämistä S:lle. Se ehkä onkin siivouksen haasteellisin ja kituuttavin hetki (mikä hylly, minne siirrän nämä vaatteet, kuinka paljon hän tarttee tilaa jne..), varsinkin kun olen pitkästä aikaan pystynyt pitämään siellä jonkunlaisen järjestyksen :D no, tämä on kuitenkin ihanan onnellinen ongelma sillä se tarkoittaa lähestyvää yhdessäoloa. 

Toivottavasti muutkin ovat saaneet iloisia uutisia piristämään arkea. Hauskaa viikonloppua!

Johu

No comments:

Post a Comment