Friday, March 21, 2014

Skype, Viber, Whatsapp, Facebook...

Kahden viikon päästä S on jo täällä Vaasassa, Suomessa!! Hullua miten aika aina lopulta meneekin näin nopeesti, mut koulu ja sali osaa pitää kiireisenä. Viime viikot on tuntunu, että koko ajan pitää mennä nukkumaan ja viikot sujahtaa ohi nopeasti. Monina vapaina hetkinä olen kuitenkin aikani viettänyt Viberissa tai Skypessä S:lle puhuen. 

Tosiaan, minä ja S, ollaan totuttu erilaisten applikaatioiden jatkuvaan käyttämiseen, joka on saanut molemmat moneen kertaan myös hermon partaalle. Akku loppuu, netti ei toimi tai applikaatiot eivät vaan jostain syystä toimi. Yhteydenpito ei aina muutenkaa ole aina helpointa aikaeron ja erilaisten aikataulujen vuoksi. Joustaa siis pitää, mutta kiitos nykyajan on tämä etäsuhteilukin tehty paljon helpommaksi. 

Skypeä ollaan käytetty aina silloin ja tällöin, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Ollaan todettu viberin toimivan paremmin (huonommin sen jälkeen kun skype osti sen) skypeen verrattuna, mutta videokeskustelussa skype toimii parhaiten. Skypen kautta on myös ihanaa puhua Vanoralle, ja nähdä miten hän innostuu äänestäni ja hakee pehmolelunsa tai pallonsa jos sitä häneltä pyydän. 

Skypeilyä tänään S:n ja Vanoran kanssa.


Kahden viikon kuluttua S kuitenkin saapuu jälleen Suomeen, ja tauko näiden applikaatioiden käyttämisestä suhteemme ylläpidon vuoksi voi jäädä moneksi viikoksi tauolle, jes!

Päiviä laskien,

Johu.

No comments:

Post a Comment