Thursday, March 13, 2014

Kesä tulee

Jaahas. Kesä tulee ja kroppa pitäis saada edustavampaan kuntoon, jotta rannallekin kehtaa sitten joskus mennä. Talvisin mulla on paha tapa syödä normaalia enemmän ja harrastaa vähemmän liikuntaa, joka tietenkin näkyy kropassa ja henkisestikin olo on huonompi. Onneksi osaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä.

Viime viikkoina olen vähentänyt herkkujen syöntiä paljon sekä koittanut kontrolloida leivän syöntiäni. En aio mitää jättää kokonaan pois, mutta hetkeksi haluan ne jättää vähemmälle, jotta tuloksia näkyy nopeammin ja olo olisi kevyempi. Ja niin se on ollutkin (:

Salille lähdössä.

Avocadoa, raejuustoa, ja munakasta rucolalla. Haha en suosittele laittamaan rucolaa munakkaan joukkoon, ei ollut herkullista :D
Mä rakastan omenoita. Omenat on mulle hyvä korvike karkille ja muille herkuille.
Tänään kaupasta mukaan tulleita tuotteita.

Anteeksi kuvien kamala laatu jälleen kerran. Kuvat on otettu jälleen kerran iphone 4s:llä ja huonon valaistuksen vuoksi laatu on hirveää. Toivottavasti ryhdistäydyn kamerani kanssa (joitakin kuvia tänne on kameran kanssa kylläkin jo otettu, jei) ja pääsemme kaikki nauttimaan laadukkaista kuvista. 

Tänään on vuorossa koulujuttujen tekoa sekä salille menoa. Ensiksi, minun pitää kuitenkin soittaa Kansasiin ja herättää S töihin menoa varten. Aikaero on kyllä samaan aikaan hyvä ja inhottava asia etäsuhteessa. Aikaero antaa molemmille omaa aikaa hoitaa asioita kuntoon, mutta toisaalta vaikeuttaa meidän kommunikointia aika tavalla. Omat rytmit juttelemiselle ovat kuitenkin syntyneet sekä onhan viestittely nykyään hyvin nopeaa ja helppoa. (:

3vko ja 1pv kun S tulee jälleen <3

Johu

No comments:

Post a Comment