Wednesday, April 23, 2014

Challenge accepted

Facebookissa ja Instagramissa on viime aikoina pyöriny monenlaisii haasteita, jotkut kiinnostavampia kuin toiset, mutta kaikki loppujen lopuksi yhtä turhia. No, tästä riippumatta olen osallistunut kahteen erii haasteesee, yhden miinutin lankkuhaasteeseen facebookissa ja viiden päivän arkikuvahaasteeseen Instagramissa.

Yhden minuutin lankkuhaasteen ideana on kuvata yhden minuutin lankutus video julkisella paikalla, jonka jälkee jakaa ja haastaa  muita kavereita facebookissa. Tämän haasteen tekeminen ei ole vaikuttanut minun tai kenenkään muun elämään millään tavalla, mutta joskus on kiva tehdä asioita miettimättä sen enempää. Elämää tää vaa on. 

Tässä siis upea suoritukseni myös teidän nähtävänä, jonka suoritin noin viikko sitten Vaasan Hoviskan rannassa (anteeksi videon kauhea laatu, mutta toimii hyvin todistuksena haasteen suorittamisesta):



Toinen haaste on vielä viimeistelemättä, mutta olen jo kolmelta päivältä napsinut kuvat ja jakanut muille Instagramissa tätä #arkikuvahaaste tta varten. Ideana on siis ottaa kuva viitenä päivänä ja jakaa se Instassa seuraavia henkilöitä haastaen. Nämä kuvat ovat useimmiten hyvin arkisia kuten haastekin sanoo, mutta ainakin antaa pientä tekemistä ja aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa. Tää on toisaalta ihan kiva haaste, koska tämän haasteen myötä ihmiset ovat päivittäneet Instagramiaan useammin, mutta toisaalta arki on arkea eikä nämä päivitykset ole mitenkään sen kummallisempia. Tässä kuitenkin 1/5, 2/5, ja 3/5 kuvani: 
Meri-Porin ihastelua pääsiäisenä isän, äidin, ja S:n kanssa. Kesä tulee.

Ulkona kävelyä S:n kanssa. Nämäkin kuvat otettu Porissa pääsiäisenä 

Tämä kuva on eiliseltä Vaasassa kun odottelin ulko-oven edessä 40minuuttia, jotta S tulisi kotiin pyöräilyreissultaan... no onneksi aurinko lämmitti jälleen kerran. 

Haasteiden lisäksi vietettiin S:n kanssa pääsiäinen Porissa suklaasta ja hyvästä seurasta nauttien. Kuusi päivää oli just mitä tarvittin, ulkona olemista ja rentoutumista. Lisäksi, pääsiäisenä Porissa pääsi ihan kesäfiilikseen, koska takkia ei tarvinnu vilkaistakaan parina päivänä. Kesä on tosiaan pian täällä, jes.

Toivottavasti kaikilla oli yhtä ihana ja rentouttava pääsiäinen kuin täällä meillä.

Johu

No comments:

Post a Comment