Tuesday, March 04, 2014

Karelian pasties a la American

Pari päivää sitten päätin ryhdistäytyä kynsieni kanssa ja laittaa ne näteiksi. Ensimmäiset lakat, jotka tarttuivat käteeni olivat yllättäen vaaleahko aluslakka sekä hopeinen glitterlakka. Näillä jälleen kerran kaunistin kynsieni ulkoasua (viime aikoina kynteni ovat näyttäneet kärsineiltä, joten tämä tuli tarpeen). 

Täällä Suomessa laitettiin kuntoon kynsiä, mutta samaan aikaan Kansasissa poikaystäväni valmisti yksin karjalanpiirakoita. Kyllä. Minä siis lakkasin kynsiäni ja mies kokkasi suomalaisia piirakoita, koska meillä oli jäänyt aineksia yli viime kerralta. Täytyy kyllä kehua hieman poikaystävääni sillä olen aina halunnut miehen, joka suostuu ja haluaa työskentelemään keittiönkin puolella, koska sitä en ole ikinä aivan minun parhaaksi alueeksi kokenut. Kokata ja leipoa tykkään, mutta monesti siihen ryhtyminen tuntuu raskaalta tai sitten kokkailuni ei onnistu kuten pitäisi. Huoh, äitiini olen selvästi siis tullut. Kokata en tykkää, mutta sitä teen muiden ja monipuolisemman ruokailun vuoksi.

Tässä kuva meidän välisestä whatsapp-keskustelusta:


Kymmenen pistettä ja papukaija-merkki kyllä meni Kansasiin S:lle. Karjalanpiirakat näyttivät erittäin hyviltä ainakin kuvan perusteella. Kumpa vaan olisi päässyt niitä sinne myös maistelemaan. No, onneksi  4,5vkon päästä voidaan jälleen niitä yhdessä tehdä (:



Tässä vielä kuva, jonka nappasin matkalla kahville parhaan ystäväni kanssa. Tämä vaaleahko mavalan kynsilakka sopii hyvin tämän hopeisen lakan kanssa. Tämä lakkaus saa myös ihoni näyttämään ruskeammalta, joka tietenkin suuri plussa (:

Tänään olen ollut luennolla ja nyt on aika siivoilla, tehdä koulujuttuja sekä suunnata salille. Toivottavasti päivä tulee olemaan tehokas ja saan paljon aikaan.

Tehokasta loppuviikkoa kaikille! (:



Johu

No comments:

Post a Comment