Tuesday, May 27, 2014

Kesä Vaasassa

Kuukaus sitten mä alotin kesätyöt. KUUKAUSI. APUA. 

Näin se eka kuukaus viidestä kuukaudesta o takana ja ei voi sanoo ku, et kyllähä aika kuluu ku on kivaa haastavan työn ja ihanien ihmisten kanssa. Taas kerran tuntuu et tarvitut palaset o loksahtanu paikoilleen ja elämä hymyilee. 

 
Viime viikon perjantaina oli kauan odotetut firman kesäbileet. Ylhäällä olevan kuvan otin viime perjantaina firman pippaloissa (jep, tää on illan paras "hymy" kuvani) jonain tuntemattomana hetkenä. Perjantai oli kaikin puolin mahtava aamusta iltaan saakka. Mul on kyl sattunu ihana työpaikka ja ihanat ihmiset ympärille täks kesäksi, et en vois olla kiitollisempi. Tää kesä ei voi mennä pahasti pieleen. 

Viime viikko oli muutenkin mikä ihanin sään puolesta. Ihanien ilmojen vuoks kävin jopa 3 kertaa lenkillä ulkona ja hengasin paljon ulkona kaverien kanssa. Sai kyllä omat patterit täyteen energiaa auringosta ja jaksoi koko viikon touhuta kaikenlaista. (Tosin tällä viikolla on ollut kauhea väsymys varmaankin tämän kovan lämmön vuoksi, joka näitä pattereita latasi viime viikolla, äh)

 
Viiminen kuva on lauantailta 1,5vko sitten kun kaks kaveriani piti ravintolapäivänä omaa grilliä pystyssä. Ihana lauantai päätyi laiturilla istuskeluun meren rannalla. Kesä vaasassa on kyllä alkanu mainiosti!

Toivottavasti kaikki muutkin pystyivät töiden ohella nauttimaan ihanista säistä. 

Hyvää viikon alkua. 

Johu


No comments:

Post a Comment